AffÀrsidé

Vi erbjuder tandvÄrden en enkel och kostnadseffektiv undersöknings- och registreringsmetod som bidrar till att tidigare identifiera och bedöma patientens risk att drabbas av tandlossning och möjliggöra en prognosbedömning tand för tand.
Vi utvecklar innovativa , anvĂ€ndarvĂ€nliga analys – och beslutsstöd som underlĂ€ttar prognosbedömning, bidrar till att förbĂ€ttra kvaliteten och minska kostnaderna för tandvĂ„rden.

Vi underlÀttar kommunikationen med patienten och bidrar till enskrÀddarsydd behandling för varje individ och enskild tand vilket minskar patientens lidande och risk att drabbas av framtida tandlossning.

Vision

2018 Àr DentoSystem det globalt ledande bolaget för risk- och prognosbedömning och individualiserad behandling av tandlossning. Riskbedömning ingÄr dÄ som en naturlig del vid varje tandvÄrdsbesök.

DentoSystem förbĂ€ttrar förutsĂ€ttningarna för ”teeth for life”. DentoSystems produkter anvĂ€nds som en naturlig del vid hĂ€lsoundersökningar och vid kartlĂ€ggning av systemsjukdomar och andra tillstĂ„nd sĂ„som hjĂ€rtkĂ€rlsjukdom, diabetes, KOL, Alzheimer mfl.